uTorrent İNDİR

uTorrent İNDİR

uTorrent birçok faktör sebebiyle en popüler BitTorrent istemcilerinden biridir. uTorrent hızlı, hafif, kullanımı kolay ve oldukça etkin bir programdır.
Yeni uTorrent 3, eski versiyona kıyasla birçok farklılık içeriyor. İlk olarak programın tamamen yeniden tasarlanmış bir arayüzsunduğunu söylemek mümkün. Bu arayüz daha fazla kullanılabilirlik, daha kolay kullanım ve uTorrent'in web arayüzü ile mükemmel bir uyum sergiliyor. Ayrıca yeni tasarımıyla uTorrent 3, torrent dosyalarını indirirken eşzamanlı medya oynatmanıza, torrent dosyalarına oy verip hakkında yorum yapmanıza, dosyaları paylaşım için sürükleyip bırakmanıza ve UDP izleyicisini devre dışı bırakmanıza olanak sağlıyor.
uTorrent 
Hızlı bir yükleme işlemi yaptıktan (tarayıcı eklentilerinin vs. yüklenmesini isteyip istemediğinizi size birkaç kez soruyor) ve başlangıç ayarlarını çok daha kolay hale getirmek için kullanışlı bir yerleşik test hızından sonra uTorrent kullanıma hazır hale geliyor. Program, minimum düzeyde sabit sürücü ve PC belleği kullanıyor. Bu da önemli bir miktarda torrent dosyası inerken bilgisayarınızı herhangi bir yavaşlama olmadan kullanmanızı sağlıyor.
uTorrent'in hafifliği ve sadeliği, programın bazı özelliklere sahip olmadığı anlamına gelmiyor. Tam tersine, program, eksiksiz ve güvenilir bir torrent indirme yazılımından bekleyeceğiniz tüm özellikleri taşıyor. Bunlardan bazıları son derece detaylı istatistikler, RSS besleme desteği, otomatik kapanma ve indirme planlayıcısı. uTorrent'in sahip olmadığı özellikler de mevcut. Programda kapsamlı bir torrent arama aracı ve indirdiklerinizin ön izlemesini yapmanız için yerleşik bir oynatıcı bulunmuyor.
Tıpkı önceki versiyonlar gibi, uTorrent 3 bilgisayar bilgisi ne seviyede olursa olsun herkesin kullanabileceği kolaylıkta. Fakat program aynı zamanda onlarca konfigürasyon ayarıyla, teknolojiye en meraklı kullanıcıları bile memnun edecek niteliğe sahip. Bu versiyon, herkesin programdan en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak amacıyla birçok başlangıç odaklı rehbere de sahip.
Eğer güvenilir, hızlı ve hafif bir torrent istemcisi arıyorsanız, daha fazla aramanıza gerek yok. İhtiyacınız olan tek şey, uTorrent.

Yorumlar

Popüler Yayınlar