WATCH DOGS İNCELEME

WEBLOGUNUZ

WATCH DOGS İNCELEME

GENEL BAKIŞ

Suç geçmişi şiddet dolu bir aile trajedisine yol açan zeki bir bilgisayar korsanı ve eski eşkıya Aiden Pearce olarak oynayacaksınız. Şimdi ailenizin canını yakanları avlama zamanı, şehrin şebekesine bağlı here şeyi yöneterek çevrenizdeki herkesi izleyip haklayabileceksiniz. Her yerde kurulmuş olan kameralara erişin, bir hedefi belirlemek için kişisel bilgileri yükleyin, düşmanı durdurmak için trafik ışıklarını ve toplu ulaşım araçlarını kontrol edin...ve çok daha fazlası.
Hepsi parmağınızın basit bir hareketi ile. Arkadaşlara bağlanıyoruz. En yeni alet ve teçhizatı alıyoruz. Dünyada neler olup bittiğini keşfediyoruz. Ancak o basit hareketle kapsamlı bir gölge düşürüyoruz. Her bağlantı ile tüm hareketlerimizi ve kilometre taşlarımızı izleyen dijital bir yol bırakıyoruz. Ve bu sadece insanlar değil. Günümüzde tüm büyük şehirler şebekelenmiştir. Kentsel altyapılar karmaşık işletim sistemleri ile izlenir ve kontrol edilir.Watch_Dogs oyununda bu sistemin adı Merkezi İşletim Sistemidir (ctOS-Central Operating System) ve sistem, şehrin teknolojisinin neredeyse her parçasını kontrol eder ve tüm şehir sakinleri hakkında önemli bilgileri tutar.Chicago şehrini en son silahınız olarak kullanın ve kendi intikam tarzınızı bulun.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
       

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İŞLETİM SİSTEMİWindows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) veya Windows 8 (yalnızca 64 bit İşletim Sistemleri)
İŞLEMCİIntel Core 2 Quad Q8400 - 2.66Ghz veya AMD Phenom II X4 940 - 3.0Ghz
BELLEK6 GB RAM
GRAFİKLERGeForce GTX 460 veya daha iyisi
DİRECTXSürüm 11
SABİT DİSK25 GB kullanılabilir alan
SES KARTIEn Güncel Sürücüler ile DirectX 9.0c Uyumlu Ses Kartı

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İŞLEMCİIntel Core i7-3770 - 3.5 GHz veya AMD FX-8350 X8 - 4 GHz
BELLEK8 GB RAM
GRAFİKLERGeForce GTX 560 ti veya daha iyisi

ULTRA SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İŞLEMCİSekiz çekirdek - Intel Core i7-4770K - 3.5 GHz
GRAFİKLERGeForce GTX 780 veya daha iyisi

SATİN AL

UYGUN NİTELİKTE GEFORCE GTX GRAFİK KARTLARI İLE WATCH_DOGS™ OYUNUNA SAHİP OLUN.

Akıllı teknoloji dünyasında akıllı silahlara gereksinim duyarsınız. GeForce GTX grafik kartı, mükemmel bir akıllı silahtır. Yepyeni, üst seviyede bir performans, yaratıcılık ve muhteşem grafikler için olağanüstüNVIDIA® TXAA™ kenar yumuşatma, HBAO+ ve en yoğun oyun deneyimi için 4K Surround™ gibi teknolojiler ile gerçek kavganızı oyundaki sokaklara taşıyın. Ayrıca, GeForce Experience™ teknolojisi ile, tek tıklama ile ayar optimizasyonu ve sürücü güncelleme desteği elde edin.
Watch_Dogs™ ve GeForce GTX. The Way It's Meant To Be Played.
Zaten bir kodunuz var mı? Kodunuzu kullanmak için burayı tıklayın
* Şartlar ve Koşullara tabidir.
PEGI 18
ŞARTLAR VE KOŞULLAR
Bu teklif yalnızca GeForce® GTX 650 Ti Boost, 660, 660 Ti, 670, 680, 690, 760, 770, 780, 780 Ti veya TITAN Black grafik kartları için geçerlidir. Promosyon 29 Nisan'da başlar ve kısıtlı bir süre için ve stoklar tükeninceye kadar devam eder. Teklif yalnızca bazı yetkili satıcılarda geçerlidir. Oyunların pakete dahil olduğunu doğrulamak için, lütfen satın aldığınız mağaza ile önceden sorgulayarak kontrol edin. Ek şartlar ve koşullar uygulanabilir.
© 2014 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA logosu, GeForce, TXAA, Surround ve GeForce Experience; NVIDIA Corporation'un ticari markaları ve/veya tescilli ticari markalarıdır. Her Hakkı Saklıdır. ©2014 Ubisoft Entertainment. Her Hakkı Saklıdır. Watch Dogs, Ubisoft ve Ubisoft logosu, Ubisoft Entertainment'in ABD ve diğer ülkelerde ticari markalarıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar