SNIPER ELITE 3 TORRENT İNDİR


Sniper Elite III

sniper-elite-3-afrika




Sniper Elite III, Rebellion tarafından geliştirilen oyundur, bugün Manto destekleyen başlıkları özel liste katıldı.

Kevin Floyer-Lea, Rebellion at programlama başkanı anahtarlama, ya da daha doğrusu farklı API sağlayan, oyun endüstrisi için neden önemli olduğunu Floyer açıklıyor Sniper Elite 3. Manto desteği hakkında bir hikaye paylaşımı ve tüm oyuncular olduğunu.

Sniper Elite 3 Asura motorunu kullanıyor. İsyan zaten DirectX sürümü için yapılan varlıklar ile Mantle'la uygulamak için bir yol bulmak zorundaydı. Bu kolay bir görev değil, ama Asura çapraz platform olduğundan, yapılabilir oldu.

Manto sadece yüksek kare hızına katkıda değil, aynı zamanda API daha etkili aramalar için işlemci yükü sayesinde düşürür. İsyanı takım hisseleri grafiksel talep kabul edilir Sniper Elite 3, bir 'SIWA' seviyesinden bazı çizelgeleri. Biz daha çok FPS ve daha az CPU kullanımı görebilirsiniz. Devrimci ?, muhtemelen değil, ama ileriye doğru iyi bir adım bu.

Detaylalı bilgi istiyorsanız yorum atarak yada hesaplarımızdan bize ulaşarak daha kapsamlı bilgiler edinebilrisiniz.



İkinci Dünya Savaşını konu olan yapan yapım, Kuzey Afrika'da bir savaş meydanın da Karl Fairburne isimli bir karakter ile maceraya başlıyoruz. Konu bakımından pek etkiliyici bir başlangıç olmasa da ara sahnelerin çizim ve sunumu olarak gayet başarılı. Zaten öyle oyun için de pek bir ara sahne ile karşılaşmıyorsunuz. Karşılaştığınız ara sahneler genellikle kısa ve öz. Görevimiz saldırı yapılan yere karşı savunup, bize verilen emirleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Ani bir giriş ile başladığımız yapımda, ilk olarak atmosferin içine dalışımız gerçekleşiyor. Hikaye konusunda biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Sniper Elite 3'ün konsepti ilk oyunlarla aynı. Yapımın en önemli unsuru bildiğiniz üzere gizli bir şekilde ilerlemek. Bunu gerçekleştiridiğiniz an vakit, aradan sinsice sıyrılabiliyorsunuz. Tabi, sesli silahlar alıp, ortalığı kasıp kavurabilirsiniz. Bu biraz daha riskli çünkü, karakterimizin can barı 3-4 vuruş yediğiniz an vakit, ölebiliyorsunuz. Ya da gizlice düşmanın arkasına yaklaşıp, sessizce onları alt edebiliyorsunuz.

Mantle_Siwa

Dürbün ile düşmanları işaretleyip ve bölgelerini belirleyip, daha kolay sonuca gidebilmeniz mümkün. Tabi bu belirttiklerimi çaktırmadan halletmeniz daha sağlıklı çünkü, çıkardığınız her seste, ölümle burun buruna gelebilirsiniz.

OYUNU BURDAN TORRENT OLARAK İNDİREBİLİRSİNİZ;
* Sniper.Elite.3-RELOADED.torrent-oyun.com.torrent (134.72 KB - Yükleme: 29982 kez.)

Yorumlar

Popüler Yayınlar