Android Telefonlarda Yazı Tipi Değiştirmek

Android Telefonlarda Yazı Tipi Değiştirmek





Android camiası özelleştirilebilir ana ekran bileşenleri, temalar gibi seçeneklerle birbirinden güzel Android görüntüleri sunarken, yazı tiplerini de özelleştirebilmektedirler. Androidüzerinde farklı kategorilerde yüzlerce mükemmel yazı tipi (font) seçeneği ile Android telefonları güzelleştirmek mümkün olmaktadır.
Android telefonlarda varsayılan olarak yazı tipi boyutu değiştirilebilir şekilde özelleştirilebilir bir seçenekle sunulmaktadır. Ancak telefon üzerinde direkt olarak yazı tipini değiştirememektesiniz. Google Play Store üzerindeki çeşitli Android uygulamalar ile akıllı telefonun yazı tipini (font) kolayca değiştirmeniz mümkün olmaktadır. Aşağıda androidtelefonlarda yazı tipi değiştirmek için en iyi uygulamaları bulabilirsiniz.

Android Telefonlarda Yazı Tipi Değiştirmek

1. Font Installer

Font Installer uygulaması Android telefonlarda yazı tipi değiştirmek için kullanabileceğiniz en popüler uygulamadır. Root edilmiş bir Android cihaz gerektiren Font Installer uygulaması ile yüzlerce font arasından istediğinizi seçip sistem geneline yansıtabilirsiniz. Android sistem dosyalarını değiştirdiği için güncel bir yedek almanız ayrıca tavsiye edilir.
android telefonlarda yazı tipi degistirmek android telefonlarda yazı tipi degistirmek

Yorumlar

Popüler Yayınlar